info@horescasmulders.nl
013 5313131
Dé webshop voor horeca, werk en sport
Deze site werkt beter als je javascript aanzet.

A

één webshop
voor het gehele
Horesca Smulders
assortiment.


Tot 22.00 uur bestellen


Voorraad inzien


6-daagse bezorging


Persoonlijke aandacht


Geen minimum orderbedrag

 

 

 

Wil je onze prijzen inzien?

Je kunt hier een gratis account aanmaken en gemakkelijk én snel bestellen.

Ontdek het gemak van bestellen bij Horesca Smulders. Tot 22:00 bestellen, altijd de voorraad checken,
zesdaagse gratis bezorgservice, bestellen zonder minimum orderbedrag én persoonlijke aandacht. 

 


Ontdek het voordeel van Horesca Smulders

 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste acties, evenementen en nog meer nieuws? Schrijf je dan nu meteen in voor de nieuwsbrief.
Meld je via het inschrijfformulier aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Horesca Smulders.

Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste producten, de scherpste outlet aanbiedingen, onze acties en nog veel meer! 

 Schrijf je in!

Beleef 't lekkerst van Horesca Smulders

Laat je inspireren en ontdek hoe je het verschil in de markt kunt maken.
Ontvang je liever 't Lekkerst op papier? Neem dan contact op met jouw accountmanager of via ons contactformulier.Bij Horesca Smulders hebben wij alles wat jij nodig hebt voor de lekkerste mosselen, van kruiden tot aan de mosselpannen zelf. Ga je voor de traditionele wijze van mosselen of verwerk je deze Zeeuwse delicatesse samen met een blauwe kaas saus?

>Lees verderAls barman of horecaondernemer ziet je tussen de glazen de bar niet meer. 
Wat zou het toch fijn zijn als er voor al die verschillende bieren in je assortiment één universeel bierglas zou bestaan


>Lees verderBier en mosselen kunnen een goede combinatie zijn. Afhankelijk van de bereiding van het gerecht kunnen er veel verschillende bieren in aanmerking komen, wij hebben er drie uitgekozen en vertellen waarom deze bieren een goede keuze zijn

>Lees verderWe zijn ondertussen al bekend met de diverse High Tea varianten zoals de High Beer en High Wines in horecaland. Maar wat er is deze zomer nou lekkerder dan met een glas heerlijke bubbels te genieten van het beste wat de zee heeft te bieden?

>Lees verderWe geven je zes heerlijke recepten voor de mooiste mosselen te bereiden, zoals onder meer in eigen vocht, wijn, bier, met blauwe kaas, gegratineerd in de oven of een heerlijke zomerse paella. Hoe maak jij ze het liefst klaar?


>Lees verderHoe zorg jij er als ondernemer voor dat jij je gasten steeds kunt verrassen met een heerlijk verfrissend bier van de fles of van de tap?  Horesca Smulders geeft je negen suggesties om de zomermaanden door te komen. 


>Lees verder

 Steeds vaker zie je restaurants en café's met een zeer uitgebreide speciaalbierkaart. Wij zetten een 4-tal brouwerijen uit het 'Zinderende Zuiden' voor je op kaart.

>Lees verderAlle artikelen van 't Lekkerst terug lezen? Bekijk ze hier!
>Lees verderWij zijn trots op onze leveranciers,  Bekijk hier alle merken die wij voeren.>Lees verderD
e brochure van 2018. Een editie bomvol inspiratie en trends. Een brochure vol trends en nieuwe artikelen. Bekijk het assortiment in onze webshop of download de brochure hieronder: 
>Lees verderNIEUW in ons assortiment! Hier vind je artikelen die recent aan ons assortiment zijn toegevoegd. Deze zullen spoedig in hun eigen categorie zijn te vinden. Mis je nog iets? Neem dan contact op!

>Lees verder

 

Je kan maximaal 4 artikelen met elkaar vergelijken.