info@horescasmulders.nl
013 5313131
Dé webshop voor horeca, werk en sport
Deze site werkt beter als je javascript aanzet.


             Haal het beste van de Brabantse boerderijen

Ten zuiden van Tilburg en Eindhoven en ten noorden van België liggen De Brabantse Kempen. Het is een unieke enclave van rust en groen. De paarse heide, goudgele zandgronden en groene landgoederen zorgen voor een prachtig kleurenpalet. In de lieflijke dorpjes met langgevelboerderijen kom je los van het jachtige bestaan. Hier heb je weer tijd voor elkaar en proef je van de (h)eerlijke boerenproducten, vers van het land en uit de boerderijwinkel. Ontdek de producten van de Walhoeve, de Ruurhoeve,  de Laarhoeve, Kwekerij Oppers, Den Elshorst, Wijngaard Dassemus, Qarc en de vele andere boeren uit Brabant! 


Als familiebedrijf met sterke wortels in het Brabantse land, is het mooi om een groot assortiment aan regionale producten te kunnen bieden als groothandel. Van boerenkaas, Nederlandse wijnen, verse groenten, pure seizoens producten, ambachtelijk vlees tot en met zorg en liefe bereidde jam's en chutneys. Deze prachtige, verse en ambachtelijke streekproducten vertegenwoordigen namelijk meer dan hun hoge kwaliteit. Lees en beleef hun verhaal hieronder. 

Wil je meer weten over onze samenwerking met Dutch Cuisine en lezen over hoe wij als groothandel de Nederlandse Eetcultuur ondersteunen door middel van ons Matchmaking Project: Brabantse Boeren en de Horeca? Lees dan hier verder.

Alle Streekproducten bekijken  Over Dutch Cuisine

Boeren uit de streek

Boerderij de Walhoeve - Goirle

Den Elshorst - Baarschot

Lekker'nei - Oirschot

Bij De Walhoeve zijn ze al ruim 35 jaar bezig met het verzorgen van vleesstieren. Ieder jaar wordt met veel zorg een aantal kalfjes gekocht en deze dieren mogen rustig groeien tot ze volwassen zijn en een perfecte vleeskwaliteit hebben.


> Lees hier verder

Boerderij 'Den Elshorst' is een eigentijdse boerderij met weidevarkens. Ze zijn kleinschalig en boeren met de sfeer van vroeger. Deze weidevarkens lopen in de wei en hebben een plaggenhut als onderkomen. Ze boeren er met de sfeer van vroeger.

> Lees hier verder

Wat is het geheim van een luchtig dessert of heerlijke mayonaise? Van een gebakken of gepocheerd eitje? Lekker’nei, het echte verse Kempische boerenscharrelei uit het Land van Oirschot, recht van de Brabantse boerderij in minder dan twee dagen geleverd.

> Lees hier verder

Groentekwekerij Oppers - Middelbeers

Kaasboerderij de Ruurhoeve - Hoogeloon

Zorgboerderij de Laarhoeve - Diessen

Aan het riviertje de Grote Beerze in Middelbeers ligt de boerderij van de familie Oppers. Zij kweken daar op een milieubewuste wijze de lekkerste groenten uit het Brabantse land, van aardappelen tot witlof.


> Lees hier verder

Ze zijn één van de boerengezinnen die zichonder andere hebben gespecialiseerd in het zelf verwerken van de melk van hun koeien tot ambachtelijke kaas. Ze gebruiken voor het kaasmaken dagverse melk, rechtstreeks van de koe.


> Lees hier verder

In een prachtige keuken, onder professionele begeleiding en liefde van Judy Kerkhofs werken zo'n vijfentwinting talenten met een arbeidsbeperking. Volgens authentiek recept worden groente en fruit uit de streek verwerkt tot verschillende heerlijke producten.

> Lees hier verder

Qarc - Bladel

Wijngaard  Dassemus - Chaam

Natuurlijk Tomaat - Dongen

Al meer dan 35 jaar produceren ze eersteklas melk. In 2011 is Leonie, dochter van Wim en Mieke, gestart met Qarc.  Thuis is ze in de keuken aan de slag gegaan met het maken van heerlijke Qarc.


> Lees hier verder

Het is de ambitie van Ron en Monique om een kwalitatief goede Nederlandse wijn te maken. Daarbij vraagt deze tijd naar ons idee om duuzaam gebruik van de grond. De wijngaard wordt daarom op biologische wijze beheerd.


> Lees hier verder

In de kas kweken wij op biologische wijze verschillende soorten tomaten, komkommers. De tomaten die wij dit jaar telen zijn cherry tomaten, san marzano’s, cocktail- en roma tomaatjes en de trostomaten. Wij zijn enorm gedreven om een eerlijk, heerlijk en kwalitatief goed product te leveren.

> Lees hier verder

Boerderij 't Zandeind - Riel

Zuivelboerderij De Driehoek - Oosterhout

De Schaepsdyck - Gilze

Belevingsboerderij Van 't Zandeind en Landgoed de Hoevens, zorgen samen met Keurslagerij van Hest voor een ruim aanbod aan natuurvlees.

Deze producten onderscheiden zich door zowel verhaal achter het vlees als de smaakbeleving van het vlees


> Lees hier verder

De Driehoek maakt een unieke kaas in Nederland, de roodflora-abdijkaas. Deze wordt op authentieke wijze gerijpt in de kelders van de Sint Paulus abdij. Dit type kaas werd van oudsher gemaakt door benedictijnenkloosters in Frankrijk. Nu heeft dit bijzondere product dus ook zijn weg naar een Nederlands benedictijnenklooster gevonden.


> Lees hier verder

Schapen spelen al eeuwenlang een belangrijke rol in Brabant, ze begraasden de heiden, zorgden voor vruchtbare zandgronden en gaven ons melk, vlees en wol. Op de Schaepsdyck worden deze doelen weer actief uitgedragen. Van de melk worden heerlijke kazen gemaakt, het vlees wordt met passie verwerkt, de wol geeft warmte in koude dagen. 

> Lees hier verder

Dutch Cuisine - Match Making Project

Beleef de smaakmakers uit de regio. De Nederlandse keuken is creatief, gevarieerd en duurzaam. Dat verdient waardering. Dutch Cuisine zet de Nederlandse eetcultuur weer op de kaart. Horesca Smulders ondersteunt Brabantse boeren en de horeca met het logistieke probleem omtrent streekproducten> Lees hier verder