info@horescasmulders.nl
013 5313131
Dé webshop voor horeca, werk en sport
Deze site werkt beter als je javascript aanzet.
Nagerechten en desserts

             Ontdek onze Peeze Selectie:

Met Peeze laten we jouw gasten bewust genieten van koffie. Peeze selecteert alleen de beste Arabica koffiesoorten ter wereld en brandt deze volgens uniek recept in eigen branderij. Het resultaat? Prachtige, zuivere koffiemelanges die onlangs in de Misset Horeca Koffie Top 100 zijn bekroond tot beste koffie van Nederland. Bovendien draag je met deze koffie bij aan een betere wereld! Zo is Peeze koffie 100% duurzaam gecertificeerd en geheel CO2-neutraal gebrand. Daarnaast levert ieder kopje koffie een directe bijdrage aan projecten in Ethiopië en Peru via de Peeze Foundation. 

Ruim 139 jaar ervaring

In de koffiebranderij in Arnhem werkt Peeze met een enthousiast team van ca. 55 medewerkers om ’s werelds lekkerste koffie- en theesoorten te selecteren en produceren voor de Nederlandse markt.

En dat al ruim 139 jaar! Alles met als doel om mensen in Nederland bewust van koffie en thee te laten genieten.


5 redenen waarom Peeze een goede keuze is 


Persoonlijke benadering 
samen met partner 

Horesca Smulders


Peeze is bekroond tot beste koffie van Nederland 2015  en 2017Compleet en volledig duurzaam koffieconcept 
A-label voor duurzaamheid gegeven door RankaBrand 
Elk kopje koffie draagt bij aan een project van de Peeze Foundation 

Koffiebonen

Peeze zoekt wereldwijd naar de mooiste koffiebonen en branden elke boon in hun eigen koffiebranderij. Zo waarborgen we de kwaliteit en de smaak.

Unieke karakters


Belangrijk daarbij is dat ze hun koffiebonen eerst per soort branden en pas daarna melangeren. Elke boon heeft immers zijn eigen unieke karakter en grootte. Door elke soort apart te branden, zorgen ze ervoor dat de kracht en de aroma’s het beste tot hun recht komen.


 

Ottimo

Mex-Eco Extra Donker

Romagna Donker

Latte

 

Een sterke en krachtige koffie met tonen van chocolade en nootmuskaat.


> Bestellen

Kenmerkt zich door zijn krachtige body met een zoete en kruidige afdronk.

> Bestellen

De volle smaak, stevige body en zoete accenten van perzik omschrijven de smaak.

> Bestellen

Krachtige espresso die zich extra goed staande houdt in combinatie met veel warme melk.

> Bestellen

 

 

 


 

Communitea

Met Communitea maken we de verbinding tussen de oorsprong van onze thee in Sri Lanka en de theedrinkers hier in Nederland. De gemeenschap ter plaatse is gevraagd om het Communitea concept mee te helpen vormgeven door middel van tekeningen, persoonlijke spullen of objecten. Elke kop thee bevat een persoonlijke boodschap van iemand uit Sri Lanka en zorgt zo voor een maximale beleving tijdens het drinken van uw thee.

Ontdek, beleef en geniet!

Van elke kop thee (en koffie) die je drinkt, gaat een deel naar onze Peeze Foundation. Het doel van de foundation is om de impact in land van oorsprong te vergroten. Dit wordt gerealiseerd door het structureel verbeteren van de leef- en arbeidsomstandigheden van de mensen in de landen waar onze thee en koffie vandaan komt. Meer informatie over de Peeze Foundation vindt je hier.

De Kandy-lijn bestaat uit sachets met fijngesneden theeblaadjes. Op de achterzijde vindt de theedrinker een persoonlijke boodschap uit Sri Lanka. Een van de theesoorten is een zachte Ceylon en deze is niet gemelangeerd. Dit is bijzonder en houdt in dat de thee enkel van één theeplantage komt: Indulgashinna. Hierdoor wordt deze thee gekenmerkt door het klimaat, ligging en type grond enkel van deze plantage. Bovendien is dit de eerste theeplantage ter wereld die biologisch werd gecertificeerd.

Communitea smaakt hierdoor niet alleen erg lekker, het voelt ook goed! Wil je Communitea zelf ontdekken? Bekijk dan nu ons aanbod:

 


 

Earl Grey

English Breakfast

Groene Thee

Rooibos

 

Deze Earl Grey thee is meer dan thee alleen. Uiteraard is gekozen voor de hoogste kwaliteit zwarte thee met een intens aroma van bergamot voor een verfrissende smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. > Bestellen

Deze English Breakfast thee is meer dan thee alleen. Uiteraard is gekozen voor een melange van de hoogste kwaliteit pure zwarte theeën uit verschillende teeltgebieden met een rijke, krachtige smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!

> Bestellen

Deze Groene thee is meer dan thee alleen. Uiteraard is gekozen voor de hoogste kwaliteit theebladeren die licht worden gestoomd en zorgen voor een verse en pure smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!


> Bestellen

Deze Rooibos heeft een fijne en licht zoete smaak. De naaltjes van de Rooibos struik bevatten bovendien geen cafeine.


> Bestellen

 

 


 

Citroen

Kaneel

Kamille

Ceylon

 

Deze Citroen thee is meer dan thee alleen. De beste kwaliteit zwarte Ceylon thee is verfijnd met echte citroenschilletjes voor een mooie, frisse smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!

> Bestellen

Deze Kaneel thee is meer dan thee alleen. De zwarte thee is verfijnd met het natuurlijke aroma van kaneel, wat zorgt voor een heerlijke kruidige smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!

> Bestellen

Deze Kamille thee is meer dan kruidenthee alleen. Er is gekozen voor een mooie melange van kamille, kruiden en groene thee, welke zorgt voor een mooie zachte smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!

> Bestellen

Deze Ceylon thee is meer dan thee alleen. Uiteraard is gekozen voor 100% pure zwarte thee, die op steile hellingen met de hand wordt geplukt en zorgt voor een rijke smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!

> Bestellen

 

 


 

Aardbei

Bosvruchten

Moroccan Mint

Jasmijn

 

Deze Aardbei thee is meer dan thee alleen. De melange van zwarte thee wordt aangevuld met natuurlijke aroma's van aardbei. Dit zorgt voor een licht zoete en fruitige smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!

> Bestellen

Deze Bosvruchten thee is meer dan thee alleen. De hoge kwaliteit zwarte Ceylon thee is verfijnd met het natuurlijke aroma van bosvruchten, wat zorgt voor een heerlijke zoete smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!

> Bestellen

Deze Moroccan Mint is meer dan kruidenthee alleen. Uiteraard is gekozen voor een mooie melange met Egyptische munt, kruiden en specerijen dat zorgt voor een sprankelende smaak. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!

> Bestellen

Deze Jasmijn thee is meer dan thee alleen. Uiteraard is gekozen voor de hoogste kwaliteit geurige jasmijnbloesem gecombineerd met zachte groene theebladeren. Maar er is meer, achter elke smaak schuilt namelijk een persoonlijk verhaal uit Sri Lanka. Ontdek en geniet!


> Bestellen

 

 

Melk & Suiker

Ieder zijn smaak

Ook melkcups en suikersticks kunnen stijlvol zijn. Zéker als ze het Max Havelaar keurmerk hebben, zoals de biologische rietsuikersticks van Peeze.

   

Suikersticks
> Bestellen

Melkcups
> Bestellen

Rietsuiker
> Bestellen

Honing
> Bestellen

Koffiekoekjes
> Bestellen

Meer informatie ontvangen?

Wil jij je als horeca ondernemer onderscheiden en jouw gasten meer bieden dan 'alleen' koffie? Hen de ultieme koffiebeleving geven, waarvoor zij graag terugkomen?

Voor elke situatie biedt Peeze Koffie je een unieke oplossing op maat. De koffiespecialisten van Peeze hebben jaren lange ervaring en adviseren je er graag bij! Samen kijken we naar jouw wensen, de behoefte van jouw gasten en bieden je een koffieconcept op maat aan. Ondersteunt met service, die verder gaat dan je gewend bent. Dat is Peeze!

Wil je meer weten over onze mogelijkheden of een afspraak maken? Vul dan jouw gegevens in of neem contact op via onderstaand telefoonnummer 013 531 31 31
Man VrouwInformatie