info@horescasmulders.nl
013 5313131
Dé webshop voor horeca, werk en sport
Deze site werkt beter als je javascript aanzet.

 

Ontdek de voordelen van jouw eigen glas

 

 Mag 't een beetje meer wijn zijn?

Met het huidige verloop van personeel in de horeca kan er het probleem ontstaan in je zaak dat er niet elke keer hetzelfde personeel werkzaam is. De ene barman is de andere niet en het ene wijnglas wordt voller geschonken dan het andere. Een halfvol glas of een halfleeg glas is in beide gevallen nadelig voor de horecaondernemer, een wijnglas wat te vol is kost te veel geld en een te leeg glas geeft de gast een negatieve ervaring.  Hoewel dit op het eerste gezicht gaat om centiliters of milliliters betreft dit aan het einde van het jaar een behoorlijke kostenpost.

Hoe kunnen bedrukte wijnglazen er nou voor zorgen dat elke werknemer de juiste hoeveelheid wijn inschenkt? Door een schenkmaat in de vorm van je bedrijfslogo op het glas te laten bedrukken heeft de bediening minder kans om de fout in te gaan tijdens het inschenken van de wijn.

Je kunt hierbij zelf de schenkmaat aangeven, zo bepaal je zelf het gemiddelde aantal glazen wat je uit één fles haalt. Over het algemeen haal je 6 glazen uit één fles wijn, dus zal de schenkmaat op 125 cc staan. 

Wil jij graag uitrekenen wat je per jaar kunt besparen door een schenkmaat in de vorm van je bedrijfslogo op het wijnglas te laten bedrukken? Reken dan nu je besparing uit op jaarbasis door het hanteren van de juiste schenkmaat.  


Wil je meer informatie over het laten bedrukken van glaswerk? 
Neem dan contact op met info@horescasmulders.nl of met je accountmanager.Onze vijf toppers!

9021410
Voorraadindicatie: onbekend
Weinland witte wijnglas 350 ml
9021410
Merk: Stolzle
Verpakking: 6 stuks
Bestelartikel: Ja

9020328
Voorraadindicatie: onbekend
Ultra witte wijnglas 376 ml
9020328
Merk: Stolzle
Verpakking: 6 stuks
Bestelartikel: Ja

9020327
Voorraadindicatie: onbekend
Ultra rode wijnglas 450 ml
9020327
Merk: Stolzle
Verpakking: 6 stuks
Bestelartikel: Ja


Het ultieme bierglas

De komst van de vele speciaalbieren heeft gezorgd voor een wirwar van glaswerk op onze bar, voetglazen, bolletjes, bekerglazen voor de stout, porters en I.P.A's, bierbullen voor de dorstige gasten, proefglazen voor je High Beer en dan nog je 'gewone' pilsener glaswerk. Als barman of horecaondernemer ziet je tussen de glazen de bar niet meer.

Wat zou het toch fijn zijn als er voor al die verschillende bieren in je assortiment één universeel bierglas zou bestaan, een glas waarin de geur, smaak en beleving tot één komen. Een stevig glas wat tegen stootje kan, wat makkelijk te reinigen is en een eigen uitstraling heeft. Nou, dat is er dus gewoon. 
Een universeel bierglas ontworpen door een bevlogen biersommelier en gemaakt door ambachtelijke glaswerkers uit Italië. Het  glas is verkrijgbaar in een neutrale look of indien gewenst met je logo.

Wat levert het mij op?

Stel je voor je gaat met vrienden een lekker terrasje pakken, gaat lekker zitten en je komt helemaal tot rust bij het bestuderen van de bierkaart. Je bestelt je favoriete speciaalbier bij de ober en wacht rustig af. Als de bestelling eenmaal is aangekomen moet je natuurlijk wel die ene jaloersmakende foto van je heerlijke bier naar je hardwerkende  vrienden of collega's sturen. *klik*. Foto is gemaakt, wordt gestuurd naar je vrienden, gedeeld op Instagram enop Facebook. Helemaal top! 

Wat schiet jij als horecaondernemer hier nu mee op? Niks, tenzij er op dat mooie universele glas natuurlijk jouw logo staat te pronken. Géén enkel object in de horeca staat zovaak op een foto als dat ene glas bier. Waarom daar geen marketingmachine van maken? Bij ons kun je vanaf €2,95 per glas je eigen bierglas met logo laten maken. 

Wil je meer informatie over het laten bedrukken van glaswerk? Neem dan contact op met info@horescasmulders.nl of met je accountmanager.

 

De voordelen op een rijtje:

 - geen wirwar aan glaswerk
 - één bierglas voor al je bieren
- makkelijk schoonmaken
- marketingmachine
- unieke belevingWil je meer informatie over het laten bedrukken van glaswerk?
Neem dan contact op met info@horescasmulders.nl of met je accountmanager.


Direct ons glaswerk assortiment bekijken? Klik dan hier:

Alle wijnglazen  Alle bierglazen


9076066
Voorraadindicatie: voldoende
Universeel Bierglas Spec.Bier 365cc
9076066
Merk: Sommelier 400
Verpakking: 6 st
Bestelartikel: Nee
Reken uit je winst!